• Home
  • /3. Sct. Georgs Gilde

3. Sct. Georgs Gilde

3. Sct. Georgs Gilde i Fredericia blev stiftet den 6.marts 1975 som et familiegilde med 1. Gilde som modergilde. 

Gildet er for kvinder og mænd og vi er for tiden 21. medlemmer. Børn og børnebørn er blevet voksne og de fleste medlemmer er ikke helt unge mere, men vi har bevaret ånden fra spejdertiden. 

Vi har 5 gildehaller om året oftest den 3. torsdag i vintermånederne. Vi har også virksomhedsbesøg og en årlig sommerudflugt. 

For mange år siden opløste vi det stive gruppesystem og indførte interessegrupper, hvor alle kan være medlem af 1 eller flere grupper. Ægtefæller er også velkomne til arrangementerne. 

Der er i øjeblikket følgende grupper: 

Natur- og kulturgruppen hvor medlemmerne skiftes til at arrangere eftermiddags- eller dagsture til interessante steder eller kun en gåtur i nabolaget. Kaffe medbringes. 

Diskussionsgruppen mødes i private hjem, hvor aktuelle emner behandles. 

Musikgruppen mødes i private hjem og lytter til musik, som arrangeres af deltagerne på skift. Desuden deltager gruppen også i koncerter. 

Teatergruppen tager på fælles teaterture. 

Bio-damer går i biografen sammen. 

Quiz-gruppen mødes i private hjem og spiller forskellige brætspil. 

Grupperne mødes normalt hver måned dog ikke i sommermånederne. 

3.gilde har taget initiativ til i samarbejde med byens demenskonsulenter og 1. og 2.gilde at arrangere danse- og andre aktiviteter for demente og deres pårørende. Vi deltager også i Kræftens Bekæmpelses arrangement Stafet for livet og tovholderen er medlem af 3.gilde. 

Der er også mange fællesarrangementer på gilde- og distriktsgildeplan såsom Billøb, Fredslys, Friluftsliv i mange farver (spejderarrangement), Ridderhal og Fellowship.

 

Læs BROEN for december 2020 /januar 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. januar 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …... Læs BROEN for december 2020 /januar 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. januar 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …... Læs BROEN for december 2020 /januar 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. januar 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …... Læs BROEN for december 2020 /januar 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. januar 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …...