• Home
  • /3. Sct. Georgs Gilde

3. Sct. Georgs Gilde


3.Sct. Georgs Gilde i Fredericia blev stiftet den 6.marts 1975 som et familiegilde med 1. Gilde som modergilde.

Gildet er for kvinder og mænd og vi er for tiden 18. medlemmer. Børn og børnebørn er blevet voksne og de fleste medlemmer er ikke helt unge mere, men vi har bevaret ånden fra spejdertiden.

Vi afholder flere gildehaller og et gildeting i løbet af gildesæsonen.

Vi har også en årlig sommerudflugt og hvert andet år en weekendtur.

For mange år siden opløste vi det stive gruppesystem og indførte interessegrupper, hvor alle kan være medlem af en eller flere grupper. Ægtefæller er også velkomne til arrangementerne.

Der er i øjeblikket følgende aktive grupper:

Natur- og kulturgruppen :

Medlemmerne skiftes til at arrangere eftermiddags- eller dagsture til interessante steder eller måske kun en gåtur i nabolaget. Kaffe medbringes.

Foredragsgruppen:

Deltager i forskellige aktuelle foredrag – fortrinsvis i Fredericia

Teatergruppen:

Deltager i teaterture og koncerter- fortrinsvis i Fredericia.

Quiz-gruppen:

Mødes i private hjem og spiller forskellige brætspil.

Grupperne mødes normalt hver måned eller ved aktuelle arrangementer, dog normalt ikke i sommermånederne.

3.gilde har taget initiativ til, i samarbejde med byens demenskonsulenter og 1.Gilde, at arrangere danse- og andre aktiviteter for demente og deres pårørende. Vi deltager også i Kræftens Bekæmpelses ” Stafet for livet”

Der er også mange fællesarrangementer på gilde- og distriktsgildeplan, såsom billøb, virksomhedsbesøg, fredslyset, ridderhal og fellowship.

Siden revideret 12. marts 2021/Bent Rask Thomsen

Læs BROEN nr. 538 september 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. september 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …... Læs BROEN nr. 538 september 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. september 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …... Læs BROEN nr. 538 september 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. september 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …... Læs BROEN nr. 538 september 2021 ………. deadline for næste nr. er 20. september 2021 ……. Tidligere udgaver findes under arkiv …...